Business VIBES for business MINDS

Evolutiv a fost prezent alături de BusinessMark la cea de a IV-a ediție a proiectului Business Challenge, in 29 septembrie la Hotel InterContinental, cu un super demo SimTALENT - una dintre cele mai populare simulări de business Evolutiv!

Talent Planet Conference, 13 July 2017

Dragos-Cristian Finaru a fost pe 13 iulie alături de Roxana Mocanu, Ruxandra Caraivan, Stelio Verzera și Emanuele Rapisarda, KeyNote speaker @Talent Planet Conference, by ITOL SoL.

Am povestit despre biochimia talentului si despre alchimia latentului. Sau cu alte cuvinte, despre cum ne inselam zilnic, convinsi ca avem dreptate:

Cei mai multi dintre noi ne consideram persoane etice si corecte. Probabil consideram ca luam decizii bune in general, ca evaluam corect un om sau un job, ca facem tot ce tine de noi si ca atat in viata personala cat si in cea profesionala alegerile pe care le facem sunt in beneficiul nostru si al organizatiei din care facem parte.

In spatele acestei perceptii stau insa, mult prea des, biasurile cognitive sau erorile de rationament. Ele saboteaza procesul de gandire critica facandu-ne vulnerabili in fata interpretarilor gresite, a previziunilor eronate si a concluziilor pripite, toate acestea incheindu-se cu decizii si alegeri ineficiente si, de multe ori, chiar dureroase.

Partea buna, este ca vina este rareori a noastra. Partea proasta, este ca tot rareori avem dreptate.

Citește mai mult:Talent Planet Conference, 13 July 2017

#summit2017 #jointheconspiration #leadership

2 zile. 8 workshopuri. 12 speech-uri. 20 de invitati. Un singur eveniment.

Iar EVOLUTIV va fi acolo, invitandu-va si asteptandu-va sa traiti experienta noua a simularilor de business. 

Income|Outcome si SimTALENT sunt doua nume sonore din corola de simularilor de business aduse de EVOLUTIV in Romania. 

Sales & Marketing Conference @BusinessMark

Din seria întrebărilor ”Voi la ce lucruri imposibile vă gândiți la micul dejun?” , noi ne-am gândit să devenim parteneri la evenimentele organizate de BusinessMark și să oferim și celor din afara comunității noastre profesionale prilejul să ”guste” din instrumente de învățare care implică o trăire intensă.

O altă întrebare care ne ține trezi este ”Cum o să fim noi relevanți în viitor?” în mediul VUCA.

Un răspuns l-am găsit: învățând continuu.

Citește mai mult:Sales & Marketing Conference @BusinessMark

Sales & Marketing Conference | 9.03.2017

În cadrul celei de-a doua ediții a „Sales & Marketing Conference”, GIGI ANDRIEȘ și GHEORGHE ȘTEFĂNESCU, Senior Traineri ai EVOLUTIV Consultants Network, vor susține seminarul Income|Outcome - o experiență de business în care participanții devin directori executivi de top, echipele se transformă în corporații gigant, iar spațiul de învățare într-o piață concurențială, dinamică și în continuă schimbare.

Nu rata înscrierile! Locurile sunt limitate: http://bit.ly/2kgUp7m

Citește mai mult:Sales & Marketing Conference | 9.03.2017

O noua grupa E-HR, in Bucuresti

La final de octombrie am lansat o noua serie din programul E-HR, program acreditat ITOL, UK.

Experienta participantilor si impartasirea ideilor aplicate de ei in practica dau savoare acestui program, la fel de apreciate fiind informatiile diversificate si actuale, ceea ce ii face pe participanti sa afirme ”Cred ca ne-ar mai fi trebuit o zi!”. 

Evolutiv Human Resources este acreditat internațional de ITOL (Institute of Training and Occupational Learning, Marea Britanie).

  • acreditarea certifică utilizarea adecvată a celor mai bune metode de transfer de cunoștințe și abilități în procesele de formare și dezvoltare a adulților
  • absolvenții vor obține, dacă vor parcurge cu succes întregul program, certificatul internațional eliberat de ITOL
Citește mai mult:O noua grupa E-HR, in Bucuresti
Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
Our website is protected by DMC Firewall!