Simularile de business sunt unul dintre cele mai eficiente procese de invatare pe care le puteti initia in organizatia dumneavoastra.

Frenzy®

Frenzy®

BUSINESS INTRO

Frenzy este o alternativa creativa si dinamica pentru un team building altfel, pentru deschiderea unui eveniment de firma - conferinta sau intalnire anuala.
Afla mai multe

Lost Dutchman®

Lost Dutchman®

BUSINESS INTRO

Este o provocare captivanta si distractiva ce are, in acelasi timp, un obiectiv cat se poate de serios: acela de a imbunatati performanta de la locul de munca.
Afla mai multe

SimTALENT®

SimTALENT®

TALENT MANAGEMENT

Obiectivul acestei simulari este ca participantii sa invete modul in care deciziile au impact asupra dezvoltarii potentialului oamenilor din organizatie. Nu e usor, dar e distractiv!
Afla mai multe

Income | Outcome ®

Income | Outcome ®

BUSINESS FUNDAMENTALS

O experienta de business in care participantii devin executivi de top, echipele se transforma in corporatii gigant, iar spatiul de invatare intr-o piata concurentiala aflata in continua schimbare.
Afla mai multe

MANAGING 3 ®

MANAGING 3 ®

BUSINESS LEADERSHIP

M3 ilustreaza relatiile dintre diferitele discipline de management: managementul resurselor umane, gandirea strategica si gandirea financiara.
Afla mai multe

SimFLEX®

SimFLEX®

BUSINESS ADVANCED

Veti experimenta ”live” realitatea complexa a unui business, tinand cont ca sunt piete de desfacere de dezvoltat, procese de optimizat si evenimente externe de gestionat.
Afla mai multe

BLOG EVOLUTIV

Newsletter EVOLUTIV

Pentru ca vrem sa te ajutam sa economisesti timp, bani si energie, iti oferim posibilitatea de a-ti aduce cele mai noi articole, evenimente si oferte EVOLUTIV direct pe email.

Sediul EVOLUTIV
Bucureşti, IAA House - Calea Victoriei 126, etaj 3, sector 1
Telefon
Gheorghe Andrieș: 0723. 522. 025 (centrul regional București)
Cristina Ţirulnic: 0726. 684. 282 (centrul regional București)
Sorina Andron: 0742. 951. 687 (centrul regional Iași)
Mail
office@evolutivconsultants.ro
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd